7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Screendoek kopen

Wat kunt u zoal bij Screendoek.com kopen?

Of u nu screendoek op maat, screendoek met tourniquets of screen doek met zeilringen wilt aanschaffen, alle screendoeken die wij verkopen zijn van het merk Tibelly. Dit betreft hoogwaardig glasvezeldoek dat een dikte van 0,83 mm heeft. Dit type doek is geschikt om af te werken met tourniquets of zeilogen, maar wordt doorgaans het meest gebruikt in een screencassette. Bepaal zelf de lichtinval en kies tussen Sergé screendoek en Sergé verduisterend screendoek. Sergé screendoek heeft een openheid van 3% waardoor u het zonlicht grotendeels filtert, Sergé verduisterend screendoek zorgt ervoor dat een ruimte helemaal donker wordt, bijvoorbeeld te gebruiken bij een slaapkamer.

Hoe kunt u screendoek kopen?

Een screendoek kopen hebben wij zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. Aangezien het screendoek op maat betreft, kunt u het geheel zelf samenstellen. Kies een kleur die past bij uw woning en meet uw bestaande screendoek op. Wilt u de structuur van screendoekstof ervaren? Vraag dan kosteloos kleurstalen aan! Zo kunt u de kleur, structuur en uitstraling van de stof bekijken. Na het kiezen van de kleur, volgt het opmeten. In onze montagevideo ziet u hoe simpel dit is. Op Screendoek.com selecteert u de gewenste kleur en vult u daarna de opgemeten afmetingen in. De scherpste prijs wordt voor u berekend, waarna u de bestelling kunt afronden. Een screendoek op maat wordt binnen 2 tot 3 weken bij u thuis bezorgd en is direct gereed voor montage. Zo kunt u het screendoek bestellen en daarna meteen in uw huidige screen plaatsen. In onze montage-instructie leest u precies welke gereedschappen u nodig heeft om aan de slag te kunnen, de instructie wordt meegestuurd bij ieder screendoek. Om u te helpen bij het opmeten en monteren van uw screendoek hebben wij een handige montagevideo gemaakt.

Screendoek kopen

Screendoek kopen voor uw bestaande screen

Wilt u screendoek kopen? Houd u dan rekening met het volgende:

  • Wij confectioneren screendoeken op maat volgens de door u opgegeven afmetingen. Wij houden rekening met de hoeveelheid stof die nodig is om de zomen te maken.
  • Wilt u screendoek kopen ten behoeve van een screen? Indien u tijdens het opmeten niet precies kunt zien hoeveel doek er nog op de buis zit (als het screen helemaal naar beneden is), maak dan een inschatting en tel voor de zekerheid 5 tot 10 centimeter bij de gemeten hoogtemaat (van boven naar beneden). Beter iets te veel stof (extra op de rol), dan iets te weinig in dit geval.
  • Aan de boven- en onderkant wordt standaard een zoom geconfectioneerd, tenzij u screendoeken met zeilogen of tourniquets bestelt. Het doek wordt dan aan alle vier de zijdes omgezoomd.
  • De zijkant van een screendoek werken wij af met sealband. De zichtbare, witte sealband hoort aan de binnenkant van het screen. Hier kijkt u dus van binnenuit tegenaan, maar dit valt nauwelijks op, aangezien de sealbanden van het screendoek precies in de geleider rollen.

Het grootste voordeel van screendoek kopen dat op maat is gemaakt, is dat het altijd perfect past. Met keuze uit meer dan 35 kleuren is er altijd een kleur die aansluit bij uw woning. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze referentiepagina. Wilt u het screen doek anders afgewerkt hebben dan vermeld staat, bijvoorbeeld aan alle zijdes omgezoomd, vraag dan naar de mogelijkheden.

 

  • Volg onze socials: