7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

13 nieuwe Tibelly screendoekkleuren in ons assortiment

Het bestaande assortiment Tibelly screendoeken is uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren. De nieuwe, met zorg gekozen kleuren geven een frisse uitstraling aan de bestaande collectie en vervangen een aantal bestaande tinten.

De nieuwe kleuren variëren van zacht en neutraal tot opvallend en helder. De nieuwe screendoek kleuren sluiten naadloos aan op de reeds bestaande kleurgroepen. Er zijn enkel een aantal nieuwe accenten toegevoegd aan het huidige kleurenpalet.

Met keuze uit ruim 40 kleuren is er altijd wel een kleur die bij uw woning past. U vindt niet alleen neutrale kleuren als beige, grijs en bruin, maar ook verschillende tinten groen, rood en geel in ons assortiment. Ook voor de nieuwste screendoeken geldt een prijs van €47,95 per vierkante meter. Bekijk ons gehele assortiment Tibelly screendoeken.

Hierboven staan de nieuwe kleuren weergeven die wij vanaf nu in ons assortiment voeren. Benieuwd hoe deze kleuren er daadwerkelijk zien? We sturen u graag kosteloos kleurstalen toe uit ons nieuwe assortiment.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: