7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Vragen over de kwaliteit

 • Het is mogelijk om uw nieuwe, op maat gemaakte Tibelly screendoek te voorzien van tourniquets. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u in stap 3 aangeven hoeveel tourniquets u wenst. U kunt zelf aangeven hoe u de tourniquets verdeeld wenst te hebben over de breedte en hoogte. De kosten per tourniquet inclusief draaier bedragen €9,95 (incl. BTW). In deze prijs zijn ook de kosten voor het omzomen van het screendoek opgenomen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van tourniquets wordt het screendoek ter versteviging aan alle zijden omgezoomd.

  Screendoek met tourniquet

  Wilt u enkel een screendoek met ronde zeilringen in plaats van ovale zeilogen? Lees dan voor meer informatie het volgende artikel. De prijs per zeiloog (zonder draaier) bedraagt €7,95 per stuk en deze kunt u toevoegen aan uw bestelling in stap 3 van het stappenplan.

  Screendoek met zeilring

 • Naast Sergé screendoeken zijn er ook verduisteringsdoeken verkrijgbaar via Screendoek.com. Verduisteringsdoek is speciaal gemaakt om woon- en slaapkamers volledig te verduisteren. Het is een ideale manier om bepaalde ruimtes in huis donker en koel te houden. De prijs voor volledig verduisterende screendoeken ligt hoger (€84,95 per m2) dan de standaard Sergé screendoeken (€44,95) in ons assortiment. Dit heeft te maken met de volgende factoren:

  – De extra coatinglaag zorgt ervoor dat het doek invallend licht volledig tegenhoud.
  – Het doek wordt gefixeerd met vloeibaar PVC en gemaakt van hoge, treksterke polyestergaren.

  Interesse in verduisteringsdoek? Selecteer bij het assortiment ‘Verduisterend’ in plaats van ‘Sergé’ en bekijk de 5 beschikbare kleuren.

 • Sergé screendoek wordt standaard afgewerkt met een zoom van 3,5 cm hoog aan de boven- en onderzijde. Er wordt een zogeheten S-zoom gemaakt, dit houdt in dat de bovenzoom naar voren gaat en de onderzoom naar achteren. De zomen worden thermisch gelast. De zomen worden gemaakt, zodat u hier een doekpees in kunt schuiven. U kunt hiervoor de doekpezen gebruiken uit uw bestaande screendoek. De zijkanten van het screendoek worden afgewerkt middels een sealband, dit wordt hoogfrequent gelast. Deze afwerking wordt ook toegepast wanneer u verduisterend screendoek bestelt.

  Afwerking Sergé screendoek

  Wanneer u een screendoek bestelt met zeilringen of tourniquets, dan wordt het screendoek standaard geheel omgezoomd. Dit bevordert de stevigheid.

 • Een Tibelly screendoek uit de Sergé-collectie van Screendoek.com bevat de volgende eigenschappen:

  • Het betreft glasvezeldoek met PVC bekleding/coating (41,8% glasvezel / 58,2% PVC).
  • Aan de boven- en onderzijde van het doek wordt een zoom van 3,5 cm geconfectioneerd (om een doekpees in te schuiven).
  • De zijkanten van het screendoek worden voorzien van sealband.
  • Een doek voor uw screen wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens.
  • De sterke garens hebben een zeer lange levensduur.
  • De dikte van het weefsel is 0,83mm.
  • Screendoek weegt 525 gram per vierkante meter.
  • Openheidsfactor screendoek: 3%

Vragen over monteren

 • Een screendoek vervangen is mogelijk bij alle typen standaard screens. Of het nu om een handbediend of elektrisch bediend screen gaat. De techniek, mechaniek en het vervangingsproces werken hetzelfde. De montage-instructie die u bij uw bestelling geleverd krijgt, is een handig hulpmiddel tijdens het vervangen van uw screendoek. Bekijk onze montagevideo waarin stapsgewijs te zien is hoe u uw bestaande screendoek kunt vervangen. Ook de handige montagetips zijn een hulpmiddel tijdens het vervangen van het screendoek.

 • De montage-instructie die u ontvangt bij uw bestelling zorgt ervoor dat u stapsgewijs zelf het doek van uw screen kunt vervangen. Daarnaast kun u onze montagevideo raadplegen. Wilt u uw screendoek laten vervangen door een monteur, dan brengen wij u graag in contact met een van onze monteurs uit ons netwerk. Op basis van een aantal foto’s van uw bestaande screen of op basis van een afspraak waarbij de monteur bij u langskomt, kan er een montageprijs worden bepaald.

Vragen over Screendoek.com

 • Alle Tibelly screendoeken uit ons assortiment leveren wij zowel in Nederland als België. Uw bestelling kunt u eenvoudig afrekenen middels de MisterCash-betaalmodule, zodat u veilig en gemakkelijk uw betaling kunt voldoen. De levertijd van het screendoek bedraagt 2 tot 3 weken.

 • Uw bestelling via Screendoek.com kunt u als volgt afrekenen:

  • Betaling vooraf: het volledige bedrag (incl. 21% BTW en verzendkosten) kunt u vooraf in één keer voldoen via iDeal of MisterCash.
  • Creditcard: u kunt het totaalbedrag van uw bestelling middels creditcard voldoen (MasterCard, Maestro en Visa). Hiervoor brengen wij €4,95 in rekening.

  Bekijk nu alle screendoek prijzen.

 • Twijfelt u tussen een of meerdere kleuren uit onze Tibelly screendoekcollectie? Vraag dan kosteloos een of meerdere kleurstalen aan. Wij hebben kleurstalen op voorraad uit de volgende collecties:

  Geef de gewenste kleurnummers en uw adres door via info@screendoek.com. Wij kunnen u de gewenste kleurstalen dezelfde werkdag nog kosteloos toesturen.

Vragen over verzending

 • Screendoek.com bezorgt uw bestelling in heel Nederland en België. Nadat het screendoek geconfectioneerd is, rollen wij deze op een kartonnen koker. Uw op maat gemaakte screendoek wordt dus niet opgevouwen. Dit voorkomt vouwen en kreuken in uw nieuwe doek. Bovendien verpakken wij het doek voor uw screen in twee lagen plastic, zodat uw bestelling onbeschadigd bij u wordt afgeleverd. Binnen 2 tot 3 weken bezorgen wij het screendoek kosteloos bij u thuis. Bij bestellingen onder de €250,- worden €19,95 verzendkosten berekend. De dag voorafgaand aan de bezorging van uw bestelling, bellen of e-mailen wij u. Zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

 • Volg onze socials: