7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Wat kost een screendoek?

Screendoek kost €47,95 per vierkante meter. Voor deze prijs ontvangt u glasvezeldoek van het merk Tibelly dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Zo wordt er gebruikgemaakt van sterke garens die zijn voorzien van een PVC-coating, dit draagt bij aan een lange levensduur. Wilt u meer weten over de eigenschappen van ons screendoek? Lees dan onze veelgestelde vragen. Op onze screendoeken ontvangt u standaard vijf jaar fabrieksgarantie.

Hoe bereken ik de prijs voor een screendoek?

Om de prijs te berekenen voor uw screendoek op maat, maakt u een keuze uit ons brede kleurenpalet. De kleur die u kiest, is overigens niet van invloed op onze vaste vierkante meterprijs van €47,95 (incl. BTW). Vervolgens vult u de exacte breedtemaat en de hoogtemaat in van uw huidige screendoek op de (halve) centimeter nauwkeurig. Hierna, in stap 3 van het bestelproces, krijgt u de totaalprijs te zien voor uw screendoek.  Bij bestellingen boven de €250,- wordt uw bestelling ook nog eens kosteloos bij u thuis bezorgd. Komt u niet aan dit bestelbedrag? Dan betaalt u €19,95 verzendkosten. Let op! Voor een bestelling in onze webshop geldt een minimaal orderbedrag van €90,-. Screendoek wordt niet opgevouwen bij u thuisbezorgd, maar opgerold. Lees alles over de verzending van uw screendoek.

Goedkoopste screendoek

Voor het goedkoopste screendoek bent u bij ons aan het juiste adres, terwijl u niet hoeft in te leveren op kwaliteit. U betaalt namelijk slechts €47,95 per vierkante meter. Het screendoek wordt voor deze prijs op maat gemaakt in de afmetingen en kleur die u aan ons doorgeeft via deze website. Bovendien wordt er aan de boven- en onderzijde een dubbelgeklapte zoom geconfectioneerd, waar u een doekpees in kunt schuiven. Als u screendoek met korting wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de kortingscode korting dan ontvangt u namelijk €10,- korting op uw bestelling.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: