7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Over ons

Bij Screendoek.com bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een nieuw doek voor uw bestaande screen. Wij voorzien u graag van advies, zodat u de juiste kleur kiest en de correcte afmetingen bestelt. Heeft u vragen over de montage? Ook dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken via de e-mail, chat en telefoon.

Screendoek.com is onderdeel van Sunshade Europe BV, waar ook de webshops Zonneschermdoek.nl en Zonneschermdoek.be onderdeel van uitmaken. In 2011 zijn wij als eerste in Nederland gestart met de verkoop van op maat gemaakte zonneschermdoeken via internet.

De historie van de verkoop van zonwering gaat twee generaties terug, naar Lo van ’t Veer. Die begon in 1966 met de verkoop van jaloezieën in Rotterdam, vooral in de destijds nieuwe wijk Ommoord. Vandaag de dag bestieren zoons Jan en Pieter van ‘t Veer het bedrijf in Rotterdam-Nesselande: Van ’t Veer Projectzonwering. Zij zijn vele jaren in de Rotterdamse wijk Alexanderpolder gevestigd geweest, waar veel eengezinswoningen staan. Geregeld kwam de vraag van bewoners uit de omgeving naar enkel een op maat gemaakt zonneschermdoek zonder montage. Men ging er vanuit dit zelf te kunnen vervangen en dat is inmiddels wel gebleken! Zodoende is Laurens van ’t Veer, zoon van Jan van ’t Veer, in 2011 gestart met de webshop Zonneschermdoek.nl en even later is het idee ontstaan voor op maat gemaakte screendoeken, wat heeft geleid tot Screendoek.com.

Ons doel is om verspilling tegen te gaan door bestaande zonneschermen en screens een nieuw leven te geven, hetgeen doekvervanging doet. Zo hebben wij er de afgelopen jaren voor gezorgd dat duizenden zonneschermen en screens niet op schroothoop zijn beland, maar aan de gevels zijn blijven hangen met een nieuw doek en zo weer vele jaren mee kunnen. Voor consumenten een besparing (de aanschaf van een nieuw zonnescherm of screen is immers veel duurder dan een nieuw doek op maat) en eveneens een weldaad voor het milieu!

Inmiddels hebben wij met ons team al vele honderden doeken mogen leveren voor woningen in Nederland en België en dit hopen wij nog vele jaren te doen!

  • Volg onze socials: