7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Verzending screendoek

Wij streven ernaar uw screendoek zo snel mogelijk te bezorgen. Onze levertijd bedraagt 2 tot 3 weken. Bij bestellingen die buiten Nederland worden bezorgd, kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen extra in beslag nemen.

Uw nieuwe Tibelly screendoek wordt op een koker gerold, zo worden kreuken tegengegaan. Om beschadiging van het screendoek te voorkomen, wordt uw doek in plastic verpakt en vervolgens verstuurd in een kartonnen doos. In de meeste gevallen wordt het screendoek op de kortste zijde opgerold. Bestelt u een screendoek met een hoogte van 350 centimeter en een breedte van 180 centimeter, dan ontvangt u doorgaans een pakket dat ongeveer 180 centimeter lang is.

Voor de bezorging van uw screendoek bieden wij u de volgende opties:

  • U kunt uw screendoek thuis laten bezorgen of op een ander afleveradres, bij bestelling vanaf €250,- zijn hier geen kosten aan verbonden

Wij houden u via de e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code. De eerstvolgende werkdag kunt u zien hoe laat uw bestelling wordt bezorgd. Wanneer u op het aflevermoment niet aanwezig bent, dan wordt geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Indien dit niet lukt, wordt het pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden.

Heeft u geen bevestiging van uw bestelling ontvangen? Raadpleeg dan uw ongewenste e-mails, het komt weleens voor dat de bestelling bevestiging per ongeluk hier terecht komt. Mocht niet dit zo zijn, neem dan gerust contact met ons op.

  • Volg onze socials: