7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Screendoek per meter Screendoek per meter

Hoe wordt screendoek gemaakt?

Alleen met het beste materiaal!

Onze screendoeken worden volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van glasvezeldoek met een PVC coating. Dit type doek van het merk Tibelly wordt ook wel Sergé screendoek genoemd. Het heeft een openheid van 3% wat ervoor zorgt dat u wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar er niet van buiten naar binnen kan worden gekeken. Het doek heeft uiteraard als voornaamste doel het weren van de zon. Daarnaast heeft screendoek een isolerende werking. Onze screendoekcollectie heeft een unieke structuur en uitstraling, waarbij u keuze heeft uit circa 40 kleuren. Wanneer u een doek voor uw screen bestelt, is dit direct klaar voor gebruik. Het wordt standaard afgewerkt met een zoom aan de boven- en onderkant en de beide zijkanten worden afgewerkt met sealband om rafelen tegen te gaan.

Voor iedere ruimte in uw woning is er een geschikt type screendoek. U heeft daarbij keuze uit Sergé screendoek en verduisterend screendoek. Mocht u in een ruimte het zonlicht willen weren en heeft u hier geen screen hangen, denk dan eens aan een screendoek met tourniquets. U bevestigt het screendoek hiermee eenvoudig op het kozijn.

Screendoeken op rol Screendoeken op rol

Waarom wij exclusief met Tibelly werken

De beste kwaliteit screendoeken!

Onze screendoeken worden enkel gemaakt van de beste kwaliteit stoffen en daarom bestelt u bij ons screendoek van Tibelly. Tibelly is dé specialist op het gebied van screendoek voor duurzaam buitengebruik. Kiest u voor een glasvezeldoek van Tibelly, dan is kwaliteit gegarandeerd. Aan ieder Tibelly screendoek worden hoge technische eisen gesteld die tijdens het confectieproces worden gewaarborgd. De uiterst sterke, gecoate garens hebben een zeer lange levensduur, bovendien bent u verzekerd van uitzonderlijke kleurechtheid. Bekijk onze gehele collectie en ontdek welk type screendoek bij uw woning past.

  • Volg onze socials: