7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonwerend doek

Wanneer u op zoek bent naar zonwerend doek, dan biedt screendoek de perfecte oplossing. Screendoek is zonwerend doek voor buiten dat u in een screen kunt plaatsen of zelf kunt bevestigen. De warmte buiten houden is steeds meer van belang, nu de temperatuur door het hele jaar heen alsmaar hoger wordt. Zonwering draagt bij aan het creëren van een aangenaam binnenklimaat. Screendoek is zowel zonwerend als warmte werend. Bij zonwerende doeken voor buiten wordt veelal gekozen voor Sergé screendoek met een openheid van 3%. Dit screendoek heeft een ietwat open structuur, weegt 525 gram per m2 en is 0,83 mm dik. Mocht u helemaal geen licht naar binnen willen laten vallen, kies dan voor ons verduisterende screendoek.

Screendoek met tourniquet Screendoek met tourniquet
Screendoek met tourniquet

Zonwerend doek bevestigen

Met zeilringen of tourniquets!

Screendoek zorgt ervoor dat de warmte van de zon wordt opgevangen. Het biedt optimale warmtewering wanneer u het screendoek plaatst in een screen of zelf monteert met zeilringen of tourniquets. Wanneer u geen ruimte heeft voor een screen of u bent op zoek naar een voordeliger alternatief, monteer zonwerend doek dan met zeilringen of tourniquets. Wanneer u een screendoek met tourniquets bestelt is dit geschikt om direct te monteren. Een tourniquet is een draaisluiting waarmee u het doek gemakkelijk bevestigt. Zelf kiezen voor een bevestigingswijze? Laat uw keuze dan vallen op screendoek met zeilringen. Voor al onze doeken geldt dat wij deze exact voor u op maat maken, zodat het zonwerende doek bevestigd kan worden op de door u gewenste plek. Houd er rekening mee dat wanneer u een doek spant, dit vaak niet het gehele raam afsluit van warmte en zonnestralen. Spant u het zonwerende doek aan de binnenzijde van uw woning, dan wordt de warmte pas tegengehouden wanneer deze de woning al heeft bereikt. Daarom raden wij u altijd aan om het zonwerende doek buiten te plaatsen, hier is screendoek ook bij uitstek voor geschikt.

Zonwerend doek samenstellen

Een zonwerend doek samenstellen en bestellen is gemakkelijk. U maakt een keuze uit onze collectie, waarbij u makkelijk filtert op kleur. Houd bij het kiezen van de kleur in uw achterhoofd dat een donkere kleur ervoor zorgt dat er minder licht en dus uv-straling binnenkomt in tegenstelling tot een wit doek. Na het kiezen van de kleur, vult u de maten in van het bestaande screendoek. Iedere afmeting kan worden besteld, tenzij het een driehoekig doek betreft. De minimale afmeting bedraagt 50 cm x 50 cm. De scherpste prijs wordt berekend en nadat u heeft betaald, wordt het zonwerende doek voor buiten in 2 weken thuis bezorgd. Dit kan oplopen tot 3 weken in het hoogseizoen (van maart tot en met september).

  • Volg onze socials: