7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Screendoek confectie
1:07
Screendoek monteren
3:12
Screendoek vervangen bij elektrisch screen
3:49

Montage screens – u kunt het zelf!

Een screendoek (ook wel screens genoemd) vervangen kunt u eenvoudig zelf! In de video’s op deze pagina laten wij u zien hoe de montage van screens in zijn werk gaat. Wanneer u deze stappen volgt, kan het eigenlijk niet fout gaan. Mocht u vastlopen tijdens de montage, schroom dan niet om contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van advies! Naast onze montagevideo’s, kunt u ook onze montagehandleiding raadplegen bij het vernieuwen van uw screendoek. Gaat uw voorkeur uit naar het inhuren van een monteur? Lees dan meer over de mogelijkheden in de onderste alinea.

Ook laten wij op deze pagina een video zien van het productieproces van een screendoek op maat. Van de stof aan de rol tot het eindproduct, alles komt aan bod. Het snijproces, het sealen, het omzomen en het oprollen en inpakken van het doek zijn daarbij de belangrijkste processen. Overal komen diverse handen en machines aan te pas. Doordat het confectieproces van een screendoek in Nederland plaatsvindt en er op die locatie veel rollen op voorraad liggen, kunnen wij vrij snel (binnen 2 tot 3 weken) uitleveren. In het naseizoen liggen de levertijden rond de 1,5 week.

Voor montage screen; eerst opmeten screendoek

Voordat u overgaat tot de montage van de screens, dient u eerst het bestaande screendoek op te meten. Hoe u hierbij te werk dient te gaan, laten wij u eveneens zien in onze montagevideo. Het belangrijkste bij het opmeten van uw screendoek is nauwkeurigheid. Een aantal centimeters extra op de breedtezijde, kan ervoor zorgen dat het screendoek niet in het screen past. Mocht u nog verdere aanwijzingen willen ontvangen ten aanzien van het opmeten van het screendoek of montage van het screendoek, dan kunt u ons 7 dagen per week bellen of e-mailen. Mocht de kleurkeuze tot vragen leiden, bekijk dan de mogelijkheid tot het aanvragen van kleurstalen.

Monteur inhuren voor montage screens

Wij hebben diverse zelfstandige zonweringmonteurs in ons netwerk die doeken vervangen voor onze klanten, die het vervangingsproces niet zien zitten of waarbij screen monteren niet lukt. Deze monteurs zijn bekend met onze producten en komen altijd met z’n tweeën naar de afspraak. Wilt u in contact komen met een van zonweringmonteurs uit ons netwerk? Neem dan contact met ons op, dan geven wij u een e-mailadres van een montageduo bij u in de buurt, zodat u foto’s van uw screen(s) kan sturen. Op basis van de foto’s kunnen zij u de montageprijs bepalen. Vermeld in diezelfde e-mail met foto’s ook uw woonplaats. De montageprijs is onder andere afhankelijk van de grootte en type van het screen en de bereikbaarheid.

  • Volg onze socials: