7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Tibelly screendoek bestellen

Keuze uit 40 kleuren!
  • Filtert circa 85% van het zonlicht
  • Glasvezeldoek met enigszins open structuur (3%)
  • €47,95 per vierkante meter
Bestel nu
Tibelly screendoek

Tibelly screendoek

Via onze website bestelt u eenvoudig een screendoek voor uw bestaande screen van het merk Tibelly. De collectie van dit toonaangevende merk bestaat uit ruim 40 doekkleuren. Een screendoek van Tibelly vormt een combinatie van glasvezeldraden en polyestergarens, hierdoor is sprake van een ietwat open structuur (3%). Op ieder screendoek wordt een pvc-coating aangebracht. De uitermate stevige garens garanderen een lange levensduur. Tibelly Sérge screendoeken geven u de mogelijkheid om gedurende de dag wél naar buiten te kijken, maar vanuit buiten is het niet mogelijk om naar binnen te kijken. Kiest u voor Tibelly screendoek, dan kiest u voor kwaliteit. Het onderhouden van een Tibelly screendoek is eveneens gemakkelijk. Met behulp van lauw water, een klein beetje afwasmiddel en een zachte borstel kunt u het doek afnemen, indien het vuil is. Maak géén gebruik van een hogedrukspuit of tuinslang. Nadat u het screendoek schoon heeft gemaakt, adviseren wij u het doek te laten drogen, dus even uit te laten hangen. Is uw screendoek nat geregend? Voorkom dat het doek dagenlang nat opgerold in de cassette zit! Door het doek geregeld te laten luchten, voorkomt u vlekken en schimmel.

Hoe bestel ik een Tibelly screendoek?

Een op maat geconfectioneerd Tibelly screendoek bestelt u via onze website door het stappenplan te doorlopen. Allereerst kiest u een kleur voor uw screendoek, waarbij u keuze heeft uit verschillende dessins. Vervolgens vult u in de tweede stap de afmetingen in van het bestaande doek van uw screen. Wij confectioneren het screendoek op maat, volgens de door u opgegeven afmetingen. In de tweede stap van het bestelproces vindt u de prijs voor het doek voor uw screen, dat geheel is afgewerkt, zodat u het doek direct kunt monteren. De prijs per vierkante meter screendoek bedraagt €47,95. Tot slot vindt u een overzicht van uw bestelling, waarna u deze gemakkelijk kunt afrekenen via onder andere iDeal of creditcard.

Tibelly doek met zeilogen of tourniquets

Wilt u een screendoek met tourniquets of een screendoek met zeilogen? Ook dat is mogelijk. In het bestelproces wordt u de mogelijkheid geboden om deze toe te voegen aan uw bestelling. Per tourniquet bedraag de prijs €9,95 en per zeilring is dit €7,95. Wanneer u hiervoor kiest, wordt het doek volledig omgezoomd. Tibelly doek is bij uitstek geschikt om af te werken met zeilogen of tourniquets en te plaatsen op kozijnen, deuren of bijvoorbeeld op de terrasoverkapping. Uiteraard is het ook mogelijk om Tibelly doek zelf naar wens af te werken en dit te bestellen zonder dat dit voor u op maat is geconfectioneerd. U bestelt dan screendoek op rol. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven in het opmerkingenveld dat het screendoek niet afgewerkt hoeft te worden, oftewel zoomloos.

Tibelly doekkleuren

Wanneer u kiest voor een nieuw screen doek, wilt u de kleur wellicht afstemmen op het schilderwerk van uw woning. Bij de keuze uit ons assortiment van Tibelly doekkleuren, kunt u filteren op een kleurtint. De meeste keuze bieden de kleurtinten beige en grijs. Wilt u de stof ervaren en diverse kleuren in het echt zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan via info@screendoek.com. Binnen 1 tot 2 werkdagen sturen wij u ze vrijblijvend naar u op. Voordat u kleurstalen aanvraagt, kunt u eerst onze pagina met referenties bekijken. Hier vindt u foto’s van diverse Tibelly kleuren bij onze klanten die reeds een op maat gemaakt doek via onze website hebben besteld. Laat u inspireren door de verhalen en foto’s van onze klanten!

 

  • Volg onze socials: