7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Screendoek per meter Screendoek per meter

Screendoek per meter

Al vanaf €47,95 per m2

Het is bij ons mogelijk om screenstof per meter te bestellen. Wanneer u screendoek per meter bestelt, is dit stof die onafgewerkt is, dus zonder een zoom aan de boven- en onderzijde. Het benodigde aantal meters wordt voor u afgesneden en u kunt de stof vervolgens gebruiken voor het door u gewenste doeleinde.

Screendoek kopen per meter

Ons screendoek per meter betreft glasvezeldoek van het merk Tibelly en is verkrijgbaar in vele kleuren waaronder grijs, groen en blauw. Wilt u een grote hoeveelheid screendoek kopen per meter? Ook screendoek op rol bestellen, behoort tot de mogelijkheden. De breedte bedraagt standaard 285 centimeter. Voor enkele veel verkochte kleuren is er ook de optie om voor de breedte van 320 centimeter te kiezen. Bent u benieuwd naar de structuur van onze stof? Dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos een proefstaal te bestellen en deze per post te ontvangen binnen een tot twee werkdagen. Zo kunt u zelf de openheid van 3% ervaren en beoordelen of dit de gewenste dichtheid is.

Bevestiging van screendoek per meter

Indien u screenstof per meter bestelt, kunt u dit bijvoorbeeld bevestigen met behulp van zeilringen of tourniquets. Deze opties kunt u in de derde stap van het bestelproces toevoegen aan uw bestelling. Bij een screendoek met zeilringen bedragen de kosten per zeilring €7,95 en voor screendoek met tourniquets geldt een prijs van €9,95 per tourniquet. Het is niet mogelijk kom een zeilring middenin het doek te bevestigen, dit kan enkel in de zoom.

Wanneer u kiest voor screendoek met zeilringen, dient u verder zelf te zorgen voor aanvullend bevestigingsmateriaal om het screendoek te monteren. Zorg in dit geval voor stevig bevestigingsmateriaal, want het screendoek uit onze collectie weegt al 525 gram per vierkante meter. Bestelt u screendoek met tourniquets, dan wordt er per tourniquet een draaier meegeleverd waarmee u het screendoek bijvoorbeeld kunt bevestigen op een kozijn. Zorg er in dit geval voor dat er sowieso in alle hoeken én om de 50 tot 70 centimeter een tourniquet gemonteerd zit.

U kunt ook een zelfbedachte bevestigingsmethode gebruiken om het screendoek te monteren. Wellicht gaat u eerst zelf aan de slag met het bewerken van het screen doek. Vraag voor de zekerheid kosteloos een kleurstaal aan, zodat u zeker weet dat u zelf de stof kunt bewerken. Losse screenstof per meter (zonder afwerking) bestellen? U kunt 10% korting ontvangen op de huidige vierkante meterprijzen welke op onze website genoemd worden. Vraag per e-mail of livechat naar de kortingscode.

Doekkleur: T70818

Heel erg blij met de nieuwe screendoeken. Mooie kwaliteit, snelle levering. Alles exact passend. Monteren was prima te doen.

Star uit Rijnsburg Bekijk alle 86 klantbeoordelingen

Afwerking bij screenstof per meter

Screendoeken worden standaard afgewerkt met zomen van 3,5 centimeter hoog (boven- en onderzijde) en sealband (beide zijkanten). Wanneer u een aantal meters screendoek rechtstreeks van de rol bestelt, kan dit op diverse wijzen worden afgewerkt. Bijvoorbeeld zoomloos of juist volledig omgezoomd, onafgewerkt of met tourniquets. Lees meer over alle mogelijkheden op het gebied van afwerking van los screendoek. Heeft u een vraag over screendoek kopen per meter? Kijk eens rond bij de veelgestelde vragen of bel 7 dagen per week met 085-1304012.

  • Volg onze socials: