7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Screendoek prijzen

De screendoek prijzen worden berekend per vierkante meter. Voor één vierkante meter screendoek betaalt u een prijs van €47,95 inclusief BTW. De screen prijzen berekent u door het stappenplan te volgen waarbij u een doekkleur kiest en de huidige hoogte- en breedtemaat van het doek invult. Vervolgens wordt de prijs berekend per op maat gemaakt Tibelly screendoek. Uw bestelling wordt kosteloos verzonden bij een totaalprijs van €250, onder dit bedrag worden er €19,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Prijzen voor screen op maat

De screen prijzen gelden voor ieder doek uit ons assortiment. De prijs van €47,95 per vierkante meter is gebaseerd op een screendoek op maat. Er zijn geen standaard afmetingen te bestellen. Ieder screendoek wordt voor u op de (halve) centimeter op maat gemaakt. De afmetingen van het doek dat u bestelt, dienen hetzelfde te zijn als de afmetingen van uw bestaande screendoek. Tenzij u het doek wilt gebruiken voor een andere toepassing. Wij laten u in onze montagevideo zien hoe u het doek van uw bestaande screen nauwkeurig opmeet. Een screendoek op maat wordt altijd voorzien van een boven- en onderzoom van 3,5 centimeter. Wilt u screendoek op rol bestellen in plaats van een screendoek op maat met zomen? Informeer dan naar de online screen prijzen en mogelijkheden via info@screendoek.com.

Alle screendoeken die in ons assortiment zijn opgenomen, zijn van het kwaliteitsmerk Tibelly. Ieder doek vormt een combinatie van glasvezeldraad (50%) en polyestergaren (50%). Vanwege de speciale pvc-coating die wordt aangebracht op de garen kan een buitengewone levensduur worden gegarandeerd. Onder andere vanwege deze kwaliteitseigenschappen bedragen de screen prijzen €47,95. Van een op maat gemaakt Tibelly screendoek heeft u minstens 10 jaar plezier!

Verduisteringsdoek prijzen & Ecole (1%)

Standaard screendoeken hebben een openheid van 3%, hier kan dus doorheen worden gekeken naar buiten. Bij slaapkamers is dat wellicht minder praktisch, zeker als deze overdag geregeld donker gemaakt moeten worden, indien er bijvoorbeeld kinderen moeten slapen in die ruimte. Ook daar hebben wij doeken voor in het assortiment, zogenaamde verduisterende screendoeken. Het verschil met standaard doek is dat verduisterend screendoek een extra coatinglaag heeft, die zorgt dat het doek dikker en stugger is, maar daarentegen geen licht meer doorlaat. Er is een beperkte keuze in kleuren, slechts 5 stuks, maar dit zijn wel populaire kleuren (zwart, grijs, wit enzovoorts). De prijs bedraagt €89,95 per vierkante meter.

Screen prijzen

Naast standaard Sergé-screendoek (met 3% openheid) en verduisteringsdoek (wat ruimtes als slaapkamers volledig donker maakt), is er ook nog een middenweg: het Ecole-screendoek. Ecole is het Franse woord voor school en wordt daarom veel op scholen gebruikt. Met name om de zon weg te houden, zodat de klas gezamenlijk naar een beeldscherm kan kijken.

Ook kan in de consumentenmarkt is de meerwaarde van het Ecole-screendoek ontdekt. Het houdt evenveel warmte tegen als standaard screendoek, maar qua lichtinval is het iets effectiever. Zeker als de zon fel is en er binnen naar een beeldscherm gekeken wordt. Prijstechnisch is Ecole-screendoek iets duurder dan standaard screendoek: €49,95 per vierkante meter en te bestellen via de e-mail (info@screendoek.com). Ook kunnen er stofstalen worden aangevraagd van Ecole-screendoek via ditzelfde emailadres, vergeet niet uw adresgegevens mee te sturen.

  • Volg onze socials: