7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Tibelly ecole 1% screendoek

Wilt u het doek van uw screen vervangen? Dan kunt u op Screendoek.com een keuze maken uit allerlei kleuren screendoek uit de Sergé collectie van het merk Tibelly.

Dit type screendoek, dat een combinatie vormt van glasvezel en polyester, is geschikt wanneer u zonlicht wilt weren in een bepaalde ruimte in huis en opwarming wilt voorkomen. Uw zicht naar buiten wordt niet belemmerd door het screendoek, dit blijft behouden. Tibelly Sergé screendoek heeft een enigszins open structuur, bent u op zoek naar screendoek met een minder open structuur? Dan biedt de ecole 1% collectie wellicht dé oplossing. Op onderstaande afbeelding is het verschil te zien tussen deze type screendoeken.

De Tibelly ecole collectie bestaat uit slechts acht kleuren. Het verschil ten opzichte van de Sergé collectie, is dat dit type screendoek een minder open structuur heeft. De ecole collectie wordt op een andere manier geweven, maar er wordt wel gebruikgemaakt van dezelfde glasvezeldraden als bij de Sergé collectie. Waarom zou uw keuze vallen op ecole 1% in plaats van de reguliere Sergé collectie (3%)? Dit type screendoek zorgt ervoor dat zonlicht minder reflecteert op beeldschermen van computers, tablets of televisies en daarom uitermate geschikt op zowel op scholen en kantoren als thuis. Bovendien houdt ecole screendoek tot wel 84% van het zonlicht tegen. De prijs voor Tibelly ecole 1% screendoeken bedraagt €54,95 per vierkante meter. De ecole collectie is (nog) niet via onze webshop te bestellen, via info@screendoek.com vraagt u een vrijblijvende prijsopgave aan. Zorgt ecole screendoek nog voor te veel licht? Lees dan meer informatie over verduisterend screendoek, dat als doel heeft een kamer geheel donker te maken.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: