7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Kies de juiste kleur voor uw screendoek

Het kiezen van de juiste kleur voor uw screendoek proberen wij zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Wanneer u ons assortiment screendoeken bekijkt, ziet u dat u iedere gewenste kleur kunt aanklikken en deze vervolgens op het screen wordt afgebeeld. U heeft eveneens de mogelijkheid om een foto van de doekkleur bij daglicht te bekijken.

In sommige gevallen kunnen de kleuren op Screendoek.com verschillen ten opzichte van de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met de volgende factoren:

  • Bekijkt u onze website via uw smartphone, tablet of computer?
  • Hoe staat de helderheid van uw beeldscherm ingesteld?
  • Hoe valt het (dag)licht op uw beeldscherm?

Wij bieden u daarom de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo weet u zeker dat de kleur die u op uw beeldscherm heeft gezien, in werkelijkheid ook aan uw wensen voldoet. Indien wij twijfelen of u de juiste keuze heeft gemaakt, sturen wij u naar aanleiding van uw bestelling alsnog een aantal kleurstalen toe waaruit u kunt kiezen. Bent u op zoek naar een specifieke kleur voor uw screendoeken? Lees dan meer informatie per kleur.

Grijs

Aangezien grijs verreweg de meest populaire kleur is momenteel beginnen we met een selectie grijstinten. Bij screendoeken is het gebruikelijk om twee of meerdere kleuren te combineren. Er zijn echter een aantal effen grijze kleuren in ons assortiment, waaronder effen zwart (T71818), antracietgrijs (T70808) en effen grijs (T71717). De overige grijze kleuren zijn combinaties van bijvoorbeeld zwart met antraciet, grijs met wit of grijs met zandkleur.

Onderstaand ziet u twee foto’s van het eindresultaat van twee verschillende klanten, die beide voor een donkergrijze kleur hebben gekozen. Zoals u kunt zien, lijken deze kleuren veel op elkaar van een afstand. Wanneer de kleurstalen van deze twee kleuren echter naast elkaar worden gehouden van dichtbij, verschillen deze kleuren nogal van elkaar. Links ziet u doekkleur T71818, rechts doekkleur T70818.

Voor inspiratie kunt u een bezoek brengen aan onze pagina met referenties. Houd er echter rekening mee dat een kleur anders kan overkomen door de hoeveelheid zonlicht op het screen of de manier waarop de foto is genomen. Kortom, wilt u zeker zijn dat u de juiste kleur voor uw screendoek kiest? Vraag gratis kleurstalen aan!

Blauw

Er zijn in totaal 5 verschillende blauwkleuren. Bent u op zoek een effen donkerblauwe kleur? Kies dan voor doekkleur T71111. Doekkleuren T70811 en T71711 betreffen eveneens donkerblauwe kleuren, echter in combinatie met (licht)grijs.

Geel

Bent u op zoek naar een mooie geeltint? Dan is doekkleur T71203 een kleur die wij u kunnen aanraden. De onderstaande foto illustreert hoe fraai deze kleur in werkelijkheid oogt.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: