7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Screendoek trendkleur: grijs

Een van de populairste screendoekkleuren op dit moment betreft de kleur grijs. Niet voor niets bevinden zich daarom ruim 15 grijze screendoekkleuren in onze Tibelly collectie. Grijs is niet alleen een tijdloze kleur, een screendoek in deze kleur sluit vaak ook mooi aan op de omkasting- en kozijnkleur.

Bent u op zoek naar een donkergrijze doekkleur? Dan spreken deze kleuren u waarschijnlijk aan: T71848 (zwart-grijs-vlas), T70818 (grijs-zwart) en T71818 (effen zwart). Screendoek kleur T71818 effen zwart neigt naar antracietgrijs/donkergrijs, zoals te zien is op onze referentiepagina. Daarnaast vindt u in onze collectie ook een effen grijze doekkleur (T70808) en een lichtgrijze doekkleur (T71717). Verder zijn er diverse combinaties met grijs, waaronder lichtgrijs met wit (T71701) en grijs met wit (T70801). Neem eens een kijkje op onze referentiepagina, daar vindt u foto’s van het eindresultaat van diverse klanten. Wanneer u zich in de eerste stap van het bestelproces bevindt, is er overigens van iedere doekkleur een afbeelding van de betreffende screendoek kleur in daglicht te zien.

Grijs screendoek

Voor ieder grijs screendoek in onze collectie geldt dat u wel vanuit uw woning naar buiten kunt kijken, maar vanuit buiten niet naar binnen kan worden gekeken. Elk screendoek in onze collectie vormt een combinatie van glasvezeldraden en polyestergarens, die zijn voorzien van een PVC beschermlaag.

Mocht u nu toch twijfelen tussen een of meerdere grijze screendoek kleuren, maak dan gebruik van onze kleurstalenservice. Wanneer u de gewenste kleurnummers en uw adresgegevens e-mailt naar info@screendoek.com, dan sturen wij de kleurstalen dezelfde werkdag nog kosteloos toe.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: