7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Screendoek vervangen: bekijk het eindresultaat van onze klanten

Graag delen wij met u een aantal foto’s van onze klanten die voor screendoekvervanging hebben gekozen. Bekijk voor welke kleuren screendoek andere klanten hebben gekozen!

Met keuze uit vele kleuren screendoek is het kiezen van de juiste kleur niet altijd even eenvoudig. U vindt daarom op onze referentiepagina’s foto’s van onze klanten die u helpen bij uw kleurkeuze en u laten zien bij welke type screens het allemaal mogelijk is om het doek te vervangen. Dit kan in ieder geval bij elektrische bedienbare screens en screens met handbediening. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw screendoek met zeilringen of tourniquets te laten afwerken, zodat u screendoek ook voor andere doeleinden kunt gebruiken.

screendoek-bij-oud-huis

Deze woning laat zien dat het vervangen van screendoek mogelijk is bij ieder gewenst formaat screen en zowel op de begane grond als de eerste verdieping. Er is hier gekozen voor doekkleur T71616. Wilt u ook de kleur van uw screendoek afstemmen op de rest van uw woning? Maak dan gebruik van onze kleurstalenservice. Dan weet u zeker dat u de juiste kleur kiest!

Screendoek-Beegden

De donkerste kleur screendoek in ons assortiment betreft de kleur T71818. Dit betreft de kleur zwart, al wordt deze kleur met zonlicht erop vaak gezien als donkergrijs. Vindt u dit screendoek te donker? Kies dan voor doekkleur T70808, dit betreft de kleur antracietgrijs.

Screendoek-Eindhoven

Wilt u een screendoek kleur die net iets afwijkt van wit? Dan kunnen wij u de kleuren T70141 en T71601 aanraden. Beide doekkleuren vormen een combinatie van wit met lichtgrijs of lichtbeige. Wilt u de kleur en stof van onze screendoeken thuis ervaren? Het aanvragen van samples is gratis. U vraagt ze aan door een e-mail te sturen naar info@screendoek.com met daarin de gewenste kleurnummers en uw adresgegevens.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: