7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zelf zonwering voor je ramen maken

Tibelly screendoek is geschikt om zelf zonwering mee te maken voor buiten. Het screendoek wordt standaard zo afgewerkt dat het in een screen kan worden geplaatst. Dit houdt in dat er een open zoom aan de boven- en onderkant wordt gemaakt en de zijkanten worden afgewerkt met sealband. U kunt er ook voor kiezen om de stof zelf te bewerken, zodat u er buiten zonwering mee kunt maken voor uw raam. U bestelt dan los screendoek. Hoe u het screendoek zelf kunt bevestigen, leest u hieronder.

Zelf zonwering maken voor buiten

Als u met screendoek zelf zonwering wilt maken voor buiten, omdat u geen zonnescherm of screen heeft, dan kunt u zelf een bevestigingsmethode verzinnen. Of u kunt het screendoek bevestigen met zeilringen of tourniquets. Screendoek met zeilringen biedt de oplossing wanneer u schaduw wilt creëren in een gedeelte van uw woning en het doek wilt bevestigen met behulp van een eigen constructie. Zeilringen worden door ons in de stof geslagen, ten minste op iedere hoek één. De zeilring wordt ter versteviging in de zoom geplaatst. Vervolgens kunt u het screendoek met zeilringen zo bevestigen dat er op de gewenste plek schaduw wordt gecreëerd. Het screendoek bevestigt u bijvoorbeeld met koord, elastiek of een haak.

Een alternatief om zelf zonwering voor uw raam te maken, is om screendoek met tourniquets te bevestigen op bijvoorbeeld uw deur of kozijn. Met een screendoek met tourniquets hoeft u zelf niet meer na te denken over de bevestigingswijze. U ontvangt van ons een screendoek waarin ovale zeilogen door ons zijn aangebracht, op de door u gewenste posities, en u ontvangt losse draaiers, die u tegen het kozijn of hout kunt bevestigen middels schroeven. U kunt direct aan de slag met de montage. Een voordeel van zelf zonwering maken voor uw raam, is dat u zowel screendoek met tourniquets als screendoek met zeilringen eenvoudig kunt demonteren. Bijvoorbeeld in de koudere wintermaanden of voor een felle regenbui in de zomer.

Kosten zelf zonwering maken

Als u ervoor kiest om met screendoek zelf zonwering te maken, dan betaalt u voor de stof €47,95 per vierkante meter. Kiest u ervoor om het screendoek met zeilringen te bevestigen, dan betaalt u €9,95 extra per zeilring. Het screendoek is dan volledig omgezoomd en de zeilring is voor u in het doek aangebracht. Valt de keuze uiteindelijk op screendoek met tourniquets? Dan betaalt u €11,95 per tourniquet. In dit geval ontvangt u ook draaiers bij uw bestelling, zodat u het screendoek direct kunt bevestigen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: