7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Goedkoopste screendoek

Het goedkoopste screendoek bestelt u voor €47,95 per vierkante meter via Screendoek.com. Dit screendoek van het merk Tibelly betreft een hoogwaardige combinatie van pvc en glasvezel dat geschikt is voor duurzaam buitengebruik en wordt Sergé screendoek genoemd.

Wat is het goedkoopste screendoek op maat?

Het goedkoopste screendoek op maat is Sergé screendoek van Tibelly. Maatwerk biedt diverse voordelen, zo past het altijd precies én u kunt het geheel naar eigen wens samenstellen. Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn, zeker niet wanneer u het screendoek zelf vervangt. De installatie van een nieuw screendoek is simpel en eenvoudig zelf uit te voeren met behulp van onze montagevideo’s.

Wanneer u prijzen naast elkaar houdt, vergeet dan geen rekening te houden met het volgende:

  • Vergelijk vierkante meter prijzen met elkaar (een prijs per strekkende meter lijkt veel voordeliger).
  • Vergelijk prijzen inclusief BTW met elkaar.
  • Vergelijk de verzendkosten met elkaar. Doordat er sprake is van lengtetransport bieden sommige partijen een aantrekkelijke vierkante meterprijs, maar zijn de verzendkosten heel hoog. Bij ons bedragen de verzendkosten €14,95 bij een bestelling onder de €250,- en profiteert u van kosteloze verzending bij een bestelling boven de €250,-.

Daarnaast zijn ook de stofeigenschappen van invloed op de prijs. Denk hierbij aan de dikte van de stof en de lichtdoorlatendheid. Zo is er Sergé screendoek beschikbaar met een openheid van 3%, dit is geschikt voor ieder type raam en filtert circa 85% van het zonlicht. Daarnaast is er verduisterend screendoek, dat zo dicht tegen de vezel is aangeweven dat er geen licht doorheen komt. Heeft u een bestaand screen en is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar andersom niet? Dan heeft het huidige doek van uw screen hoogstwaarschijnlijk nu ook een openheid van 3%. Als u zich afvraagt wat het kost om screendoek op maat te laten maken, dan berekent u de prijs via ons stappenplan. Hierbij wordt een prijs van €47,95 per vierkante meter als basis genomen en zorgen de door u ingevulde breedte- en hoogtemaat voor de totaalprijs.

  • Volg onze socials: