7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Waarom bestellen bij Screendoek.com?

Duurzaam screendoek

Hoe lang gaat uw bestaande screendoek al mee? Doorgaans gaat los screendoek zo’n 10 tot 20 jaar meegaat, alvorens dit aan vervanging toe is. De glasvezelstof van Tibelly screendoek is zeer duurzaam en wordt al tientallen jaren in Nederland verkocht. Ieder screendoek moet aan diverse kwaliteitseisen voldoen waarop deze wordt getest. Naast dat een screendoek een duurzaam product is waar u jaren lang plezier van heeft, biedt het u ook vele voordelen. Een van de vele pluspunten is dat mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken, maar dit andersom wel kan. Lees ook eens onze screendoekweetjes om nog meer te weten te komen over het screendoek dat u bij ons bestelt.

Screendoek met tourniquets

Gebruikt u het screendoek bijvoorbeeld voor het bedekken van ramen? Kies dan voor een screendoek met tourniquets, waarbij de tourniquets dienen als bevestigingsmateriaal. Het screendoek wordt gedurende de productie ter versteviging volledig omgezoomd en er worden zeilogen geplaatst op plekken waar u dit wenst. Bij een screendoek met zeilogen worden de ogen altijd 2 centimeter van de kant af geplaatst, dit is de hartmaat van het zeiloog in de zoom. Doorgaans worden de zeilogen in de hoeken van het screendoek geplaatst. Als het screendoek vrij groot is, worden deze ook vaak in het midden van de zomen bevestigd. Zeilringen hebben een diameter van 1 centimeter.

Screendoek vervangen middels easy-click

Een screendoek vernieuwen is doorgaans eenvoudiger dan het vervangen van een zonneschermdoek. Wanneer u uw screendoek vervangen wilt en er is weinig ruimte rondom het screen, dan biedt een screendoek met een easy-click de uitkomst. Dit is een kunststof strip die u gemakkelijk in de doekgleuf van de bovenbuis kunt klikken van links naar rechts. Allereerst schuift u de bestaande doekpees in de onderzoom van het nieuwe screendoek, daarna kunt u de onderzoom met pees in de onderlijst van het screen schuiven. Vervolgens rolt u het screendoek uit naar boven en klikt u de doekstrip in de gleuf. Het fijne aan dit easy-clicksysteem is dat bestaande doekpees in de bovenbuis kan blijven zitten, dus u hoeft het screen aan de bovenkant niet los te maken. Informeer naar de meerkosten van de easy click via info@screendoek.com.

Neem contact op met Screendoek.com

Wilt u meer informatie over screendoek vervanging of heeft u een andere vraag of screendoek bestellen en betalen? Kies hieronder uit de vier contactmogelijkheden met een van de medewerkers van screendoek.com. Of lees meer over Screendoek.com op de Over ons pagina.

  • Per e-mail
    info@screendoek.com
  • Per telefoon
    085-1304012 (7 dagen per week bereikbaar)
  • Per livechat
    Gewoonlijk zijn wij overdag te bereiken, rechts onderin kunt u uw vraag stellen.

Levertijd screendoek op maat

Naast de diverse contactmogelijkheden is er nog een reden om voor Screendoek.com te kiezen, namelijk de scherpe levertijd door het hele jaar. Wij kunnen uw screendoek op maat binnen 2 tot 3 weken leveren, ook gedurende het hoogseizoen van maart tot en met september. Na uw bestelling ontvangt u in veel gevallen van ons een aantal stofstalen ter controle, zodat wij zeker weten dat u de juiste kleur heeft gekozen. Vervolgens wordt het screendoek in productie genomen en op maat voor u geconfectioneerd.

Screendoek thuis bezorgd

Wij zorgen ervoor dat het door u bestelde screendoek onbeschadigd thuis wordt bezorgd. Naast dat het screendoek op een koker gerold wordt, is het goed verpakt in dik plastic en een kartonnen doos. Via de per e-mail toegestuurde track- en tracecode kunt u uw pakket volgen op de dag van levering. Als wij uw bestelling meegeven met TransMission wordt uw bestelling in de meeste gevallen binnen 24 uur bij u bezorgd. Een screendoek op maat wordt vrijwel altijd op de breedtekant aangeleverd. Dit betekent dat een screendoek van 250cm breed en 120cm hoog op een koker van 250cm lang wordt gerold, om kreuken en vouwen in het nieuwe doek te voorkomen. Als u het screendoek uitpakt en vervolgens uitrolt, dan kunnen de bestaande doekpezen direct in de open zomen van het screendoek geschoven worden. Hulp nodig bij screendoek vervangen? Volg het stappenplan van de meegeleverde montage- of bekijk nogmaals onze handige montagevideo!

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: