7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

De afwerking van een Tibelly screendoek

Graag vertellen wij u meer over hoe wij een screendoek afwerken dat u via onze website bestelt. Ieder screendoek wordt geheel op maat geproduceerd. Wij houden hierbij de doekkleur en afmetingen aan die u in centimeters invult op onze website. Het Tibelly screendoek dat u ontvangt, vormt een combinatie van glasvezeldraden en polyestergarens. Een screendoek weegt gemiddeld genomen 525 gram per vierkante meter. Lees meer over de eigenschappen van een Tibelly screendoek. Vindt u het leuk om het hele confectieproces te zien? Bekijk dan onze confectievideo.

Screendoek met zomen

Aan de boven- en onderzijde van het screendoek zit altijd een zoom. Deze zoom is doorgaans 3,5 centimeter hoog over de gehele breedte van het doek. Dit is een zogenoemde S-zoom, de bovenzoom gaat naar voren en de onderzoom naar achteren. De zomen worden gebruikt om de doekpezen in te schuiven. U kunt gemakkelijk de pezen hergebruiken die in uw bestaande screendoek zitten, deze hoeft u dus niet opnieuw aan te schaffen. Op onderstaande afbeelding ziet u hoe de zoom eruit ziet. Aan de zijkant van het screendoek zit een sealband, dit wordt aangebracht door middel van hoogfrequent lassen. Een sealband heeft als doel rafelvorming tegen te gaan. Wilt u een screendoek zonder zomen bestellen, oftewel een zoomloos screendoek, dan is dit ook geen enkel probleem. Dit geeft u aan ons door, door een opmerking te plaatsen bij uw bestelling (dit kan in de laatste stap van het bestelproces) of laat dit per e-mail of telefoon weten.

Screendoek met zomen

De glasvezeldraden van een Tibelly screendoek zijn buitengewoon sterk. Daarnaast is er op de draden een pvc coating aangebracht, dus een bijzonder lange levensduur is gegarandeerd. Neem 7 dagen per week contact met ons op, bekijk nu onze contactgegevens.

Wij bieden u de mogelijkheid om een screendoek met tourniquets te vervaardigen. Wanneer u dit wenst, komt er altijd aan alle zijden een zoom van 3,5 centimeter. Tourniquets worden doorgaans om de 30 centimeter geplaatst en worden geleverd inclusief draaier. Op onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een screendoek met tourniquet. Lees meer over tourniquets. Wilt u een screendoek met enkel zeilogen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: