7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Screendoek en zonneschermdoek vervangen

Heeft u de kozijnen van uw huis net geschilderd? Dan wilt u wellicht de kleur van uw zonwering hierop aanpassen. Indien er al zonwering aanwezig is (bijvoorbeeld een screen of een zonnescherm), dan is het niet nodig deze in zijn geheel te vervangen. U wilt waarschijnlijk alleen de kleur van het doek vervangen, niet de kleur van de cassette zelf. De kleur van de cassette is doorgaans neutraal (bijvoorbeeld wit of aluminium). De kleur van het screendoek of zonneschermdoek is wellicht gedateerd, daar dit er misschien al 10 of 15 jaar hangt. Een aantal jaar terug behoorden oranje, rood en geel tot de meest gekozen kleuren voor met name zonneschermdoeken. Deze kleuren hebben plaatsgemaakt voor moderne kleuren als grijs en taupe.

Een uitstaand zonneschermdoek op de begane grond zorgt voor de nodige schaduw als u buiten op uw terras zit. Een screendoek op de eerste of tweede etage houdt maar liefst 85% van het zonlicht tegen, zodat het ook daar aangenaam blijft. Als u besluit uw screendoeken te vervangen, wilt u dit wellicht graag in een kleur die past bij het verfwerk van de kozijnen of de tuinmeubels. Heeft u ook een zonnescherm? Dan kunt u kiezen voor een nieuw zonneschermdoek in dezelfde kleur als het screendoek.

Via onze website kunt u heel eenvoudig screendoek op maat bestellen. Bent u op zoek naar een nieuw zonneschermdoek in dezelfde kleur? Bezoek dan onze website www.zonneschermdoek.nl. U zult zien dat er zonneschermdoeken en screendoeken zijn in dezelfde kleur! U kunt gratis kleurstalen aanvragen, zodat u de kleur van het screendoek kunt afstemmen op de kleur van het zonneschermdoek. Hieronder ziet u bijvoorbeeld een foto van een klant uit Badhoevedorp, die zowel het screendoek op de eerste etage als het zonneschermdoek op de begane grond heeft vervangen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: